Esztétikai Fogászati Szakrendelő  

Röntgen Centrum, 3D Koponya CT
CBCT Multi FOV 16x9, Panoráma RTG
Fogpótlás és  Implantátum Centrum
Fogtechnikai Laboratórium és
CAD-CAM Lézer / Fréz Centrum

ÁNTSZ szakmakód: 1300 

 

fogorvos pecs, fogászat, fogászat pécs, fogbeültetés, szájsebészet, szájsebész, dr vas balazs, bölcsességfogDr. Hoppár Adrián

Fogorvos doktori diploma


PTE Fogorvostudományi Kar - 2017
PTE ÁOK Fogászati és Szájsebészeti Klinika
 

 

 
 Tagság:
Magyar Orvosi Kamara
Magyar Fogorvosok Egyesülete

Tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végezte.
Szakmai gyakorlatot a Pécsi Tudományegyetem Fogászati és Szájsebészeti Klinika Konzerváló Fogászati és Fogpótlástani Tanszékén szerezte.

Szakterülete: Elsősorban az esztétikai fogászat és a fogpótlástan. Célja, hogy az általa készített fogpótlásokkal, tömésekkel, restaurációkkal páciensei mind esztétikai, mind funkcionális szempontból tökéletesen elégedettek legyenek. Tudását folyamatosan fejleszti, nyomon követve a szakma legfrissebb ismereteit. Részt vesz esztétikai fogászati, fogpótlástani és szájsebészeti témájú kurzusokon és továbbképzéseken egyaránt, rendszeresen tanulmányozza a legújabb kezelési módokat és a legkorszerűbb műszereket. Az egyetemi évek alatt a betegellátás általánosabb részeibe is betekintett, ez nagy segítséget nyújt neki a kezelések során, hogy ily’ módon nem csupán fogászati szempontból tekint az egyes esetekre, hanem átfogó, teljesebb rálátása nyílik minden fogászati problémára.

Dr. Hoppár Adrián kedvenc szakterülete az esztétikai fogászat. Precíz, a megszólalásig természethű fogpótlásait elégedett páciensek százai dicsérik. Az esztétikai fogászat mellett a konzerváló, megtartó kezeléseket kedveli leginkább, köztük is a gyökérkezelések állnak hozzá legközelebb. Élvezettel veti be a csúcstechnológiás fogászati műszereket (elektromos gyökércsatorna bemérés, gépi gyökércsatorna megmunkálás, gyökércsatorna sterilizálása) a sikeres és gyors kezelések érdekében, hogy páciensei a félelem helyett csak a Doktor Úr törődését és odafigyelését érezhessék.

Fontosnak tartja, hogy betegei bizalommal üljenek a fogorvosi székbe, tudja, a „bizalom hídjának” kialakítása minden pácienssel egyenként nagyon fontos. Időt és energiát szán arra, hogy az egyes kezelések kellemes hangulatban teljenek, így oldva az esetleges fenntartásokat és félelmeket. Szívesen magyarázza el a kezelések előtt az adott beavatkozás részleteit a beavatkozás egésze alatt folyamatosan tájékoztatja a beteget a soron következő lépésről.

A kezelések során oldott, barátságos légkör kialakítására törekszik, fiatalos személyiségét, kedves mosolyát kicsik és nagyok hamar megszeretik, s örömmel jönnek hozzá kontroll vizsgálatra és hosszabb kezeléssorozatra egyaránt.

Idegen nyelvismeret: szakmai angol és német

Szakasszisztenseink, klinikai fogászati higiénikusaink:

  fogorvos pecs, fogtechnika pecs, fogtechnikus, pécs, szájsebész pécs, szájsebészet pécs   fogorvos pecs, fogászat pecs, fogászat pécs, eurodental, szájsebészet, fogbeültetés Fogászat pécs  

 

 Heisler Beáta
fogászati szakasszisztens
klinikai fogászati higiénikus
fogtechnikus
 

Pintér Annamária
fogászati szakasszisztens recepciós
irodavezető
dentalhigiénikus
klinikai fogászati higiénikus
Kasik Anett
fogászati szakasszisztens
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  fogorvos pecs, fogászat pecs, fogászat pécs, eurodental, szájsebészet, fogbeültetés   fogorvos pecs, fogászat pecs, fogászat pécs, eurodental, szájsebészet, fogbeültetés  fogorvos pécs, fogszabályozás pécs, fogpótlás pécs, fogorvosi ügyelet pécs  

 

Szücs Tímea
fogászati szakasszisztens
fogtechnikus

Tálosi Tímea
fogászati szakasszisztens recepciós
Holocsi Fanni
fogászati szakasszisztens recepciós
 

 

 

Magyar Deutch